مشاهده   نگهداری
خدمات سرد خانه
سردخانه سلام شرایط نگهداری انواع محصول بالای صفر درجه را دارد ولی این محصول باید حداقل تناژ مناسب که حداقل 100 تن است را داشته باشد تا بتوان یک واحد سردخانه را به آن اختصاص داد.
به این دلیل که سردخانه سلام یک سردخانه به روز صنعتی می باشد و روش نگهداری در آن به صورت پالت و باکس پالت است که حمل و جابجایی این پالت ها به کمک لیفت تراک انجام می شود و حمل نقل دستی دخالت چندانی ندارد به همین دلیل در تمامی مراحل کمترین آسیب به میوه ها می رسد.
محصولاتی که تا به حال در سرد خانه سلام نگهداری شده اند عبارت اند از :
سیب که زمان ماندگاری بسته به نوع رقم سیب متفاوت می باشد و از بین 2 تا 9 ماه متغیر است و در نگهداری
این محصول در سردخانه سلام از ظروفی استفاده می شود که در برابر
حمل و نقل ، نگهداری در سردخانه و عرضه به بازار مصرف از خسارات احتمالی جلوگیری می کند.
پرتقال
به منظور نگهداری باید تمیز ، سفت و بدون لکه یا عیب و بدون صدمه دیدگی باشد و همچنین هیچ نشانه ای از بیماریهای قارچی یا فیزیولوژی نباید داشته باشد . زمان نگهداری آن به عوامل مختلف زیادی از جمله رقم ، شرایط محیطی و بهداشت گیاهی ، زمان برداشت ، دمای نگهداری و ... بستگی دارد.
انگور
در حال حاضر بیشتر میوه ای است که در سردخانه سلام نگهداری می شود و زمان نگهداری آن به نوع انگور بستگی دارد به عنوان مثال انگور های سرخ فخری سمر قندی را تا 6 ماه و انگور های بی دانه ، رجبی را تا 3 ماه می توان نگهداری نمود.
و از دیگر محصولاتی که تا به حال در سردخانه سلام نگهداری شده اند می توان به گل زعفران ، انار ، آلو ، خرما و هویج اشاره کرد .